Wednesday, August 13, 2008

Award dari Cendawanintim, Suzi dan Tulip77


Award ni tie terima dari cendawanintim.dan suzi..terima kasih lah..tapi cendawanintim bagi rules pulak..ni kat bawah...

“ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN
It has been done according to the following rules:
1. The winner may put the logo on her blog
2. Put a link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put links to the blogs.
5. Leave a message for your nominees

Eh! Tak tau lak nak buat ucapan berangan ni... nanti tie cuba yek..

Your Majesties, Your Royal Highnesses, Your Excellencies, Ladies and Gentlemen.

I, Professor Tieng Tong would like to thank the Nobel Assembly at Cendawanintim Institutet and the Nobel Foundation for honoring me today(konon2 dah menanglah ni). And I thank my students and collaborators, whose help was indispensable in my research. After years of study I have finally solve the mysteries of Dengki and fitna diseases.

Now , everything will be as easy as ABC. Everybody, including newborn will have a dose specially formulated. And the world will be a much better place to live. Each dose will last a whole life, and only cost RM1 only..(hmm ..skrg ni penduduk dunia lebih kurang 7 billion..tak termasuk yang dlm perut tu..kaya lah aku...)

Lastly..Welcome to the new world... (ewah...menjadi tak?)


Okay lah ni nak nominate 5 bloggers..hm..siapa yek...


1. Dr Hannan (tak kerja lagi kan..boleh lah buat)
2. Ustat Hafizan (cuti sekolah ni boleh karang ucapan berangan tu)
3. Suara (kalau pernah dpt award ni pun tak apa)
4. AhMoi (jgn dok layan org gila tu.. )
5. Kamar (dah happy ni boleh berangan sikit)


Pada teman2 di atas..kalau ada masa bolehlah buat, tie tak paksa tau..Kalau malas pun tak apa...

_____________________________________________________

Award ni tie terima dari Tulip77

Terima kasih lah dik.. Macam brilliant je kita ni.. he he.. Tie lak nak bagi award ni ke

1. Akak

2. KakTiny

3. Lady Pot Pet

4. Cendawanintim

5. Maklang

Harap kalian semua sudi terima award ini dan sangkut kat rumah tu...

8 comments:

  1. uiksssss, kena tag...tq, tq...nanti kamar bt ye... :)

    ReplyDelete
  2. SALAM AKAK..HEHEHE..TQ..TQ...MOI TERLEBIH LAYAN DAK SUKU SMPAI LUPER NAK AMBIK AWARD AKAK BAGI NIH..HEHEH...TQ SO MUCH..CAYANG AKAK..nak tgk moi wat ucapan berangan mai lah umh moi.hehe

    ReplyDelete
  3. tie... i am coming to your new world.... ada kerepek pisang tak?

    ReplyDelete
  4. Hihihi...next time round, masa nak ambil award ni, syaratnya kena pakai baju glamer pulak...ahaks..

    ReplyDelete
  5. wahhhhh... time kasiiihhhhh.. nanti lemari umah blog dh siap.. akan ku ambil award ini sepantasnya.. hihihi

    ReplyDelete
  6. wooowwwiiiieeee....kak tie pon dpt award! congrats...(eleh...ckp org jek ek...die pon same:D)

    ReplyDelete
  7. lawanye bear nieh...jelesnye sha:D

    ReplyDelete
  8. Kamar-alaa..saja suka2..jgn ambik serius yek.. he he..

    Ahmoi-he he ..kelakarlah ahmoi ni..camna agaknya kalau jumpa yek..mesti heboh satu kampong..

    Maksu-kerepek ubi je yang ada ni..he he..

    Mamafami-tu laa lupa nak pakai baju blink2...

    Kaktiny-cepatlah siap gerobok tu..boleh letak awards byk2...

    Cheryna-ambiklah bear tu..buat hias blog ..nah akak bagi ni..he he..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...